المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

موافقت صدراعظم آلمان با ارسال تانک به اوکراین

موافقت صدراعظم آلمان با ارسال تانک به اوکراین رسانه‌های آلمانی گزارش دادند اولاف شولتز، صدراعظم آلمان تصمیم گرفته است تا به اوکراین تانک ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۷۰۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های آلمانی روز سه شنبه به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که دولت آلمان تصمیم گرفته است تا یک گروه از تانک لئوپارد ۲ ای۶ را به اوکراین ارسال کند.

به گفته این رسانه‌ها این تانک‌ها در خدمت نیروهای دفاعی آلمان هستند.

 از نیویورک، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در واشنگتن در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در آینده نزدیک می‌توانید منتظر اخباری از آلمان در مورد تحویل تانک به اوکراین باشید.

وی تصریح کرد: ما ممکن است اظهارات جدیدی از متحدان خود در آلمان در خصوص ارسال تانک به اوکراین در ساعت‌ها و روزهای آینده بشنویم.

آمریکا و نمایندگان حدود ۵۰ کشور روز جمعه در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان نشستی برای بررسی این موضوع برگزار کردند اما نتوانستند موافقت آلمان را برای ارسال تانک‌هایش به اوکراین جلب کنند.

کشورهایی مانند لهستان که تانک‌های آلمانی را در اختیار دارند برای ارسال آن‌ها به اوکراین باید موافقت برلین را جلب کنند و آلمان ارسال تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین را مشروط به آن کرده است که آمریکا و سایر متحدان نیز تانک‌های خود را به کی‌یف ارسال کنند.

در عین حال، برخی از کشورهای غربی خواستار پایان دادن به کمک‌های نظامی به کی یف هستند و اشاره می‌کنند که عرضه تسلیحات جدید می‌تواند منجر به درگیری جهانی شود.

روسیه خاطرنشان می‌کند که چنین اقدامی (ارسال تانک و تجهیزات جمگی پیشرفته) ممکن است به واکنش با استفاده از سلاح‌های قوی‌تر منجر شود.
تاس گزارش داد: همچنین هنوز توافق بر سر بسته جدید کمک اتحادیه اروپا به اوکراین ممکن نشده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار